woensdag 13 maart 2013

Bezoek aan het inleefatelier India.

Maandag 11 maart was het zover! We hadden drie volle weken gewerkt rond India en nu mochten we naar het inleefatelier in Roeselare.Daar konden we duidelijk aanvoelen hoe het is te leven in een wereldstad als Mumbai of in een dorpje ten zuiden van India, Malaipatti.
We werkten hard in het dorp én in de stad, maar werden er niet altijd voor beloond. We leerden afspraken maken, maar toch werden we niet altijd eerlijk behandeld. We zagen dat er heel veel verschillen waren met ons eigen leventje, maar ook veel raakpunten. We merkten zelfs dat de Indiase bevolking daar enorm creatief en handig is, in het zoeken naar oplossingen voor hun problemen.
Het was een héél boeiende en superleerrijke voormiddag!



Bij deze nog eens een dikke merci aan de oma van Djura, Juf Magda en Juf An die ons zo goed begeleidden, terwijl onze juf geveld was door griep.

2 opmerkingen:

marie zei


woooow !!!!! India was super leuk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!marie ;) ;p :p ;) :l ;l :i ;i

marie loosveldt zei

welkom in India :p