zaterdag 3 december 2011

Sinterklaas en Zwarte Piet in 'hotel De Bergop'!

 
Posted by Picasa

Op donderdag 1 december waren alle klassen heel druk in de weer om van onze school een hotel te maken : hotel De Bergop!Iedereen bracht z'n steentje(lees: bed,pyjama,wekker,slingers,...) bij!
Reden? Wel, Sinterklaas en Zwarte Piet, in hoogst eigen persoon, hadden een kamer met ontbijt geboekt! Ze wilden de nacht van 1 op 2 december overnachten bij ons om dan fit en goedgezind van de partij te zijn om alle klassen te bezoeken en cadeautjes uit te delen!
In de namiddag was het zover! Sinterklaas en Zwarte Piet werden verwelkomd door de bovenbouw. Na een boeiend interview (De Sint kan fantastisch vertellen...) brachten de kinderen hun nummertje naar voor : Sinterklaas gaat dansen!
Er was nog eventjes tijd om de cadeautjes in ontvangst te nemen. Sinterklaas en Zwarte Piet wisten dat wij in wero bezig waren met weerinstrumenten!!! We mankeerden nog een regenmeter en ja hoor, de regenmeter werd ons bezorgd!
Voor het 5de en het 6de lj. samen kregen we een geschenkbon : Een bon voor een culturele uitstap!!
Wat dat mag zijn, is nog een verrassing!!
Het bezoek van Sinterklaas en Zwarte Piet, waar we zo naar uitgekeken hadden, was vliegensvlug voorbij. Aan de vele lachende gezichten op de foto's veronderstellen we dat het een prachtige dag was voor groot en klein!!
Bedankt, Sint en Piet, en tot volgend jaar!!!

4 opmerkingen:

justine zei

Sinterklaas en Zwarte Piet hebben bij ons mogen ontbijten en slapen dat moet super zijn!!:)
justine

Giovanny zei

Het was erg leuk omdat iedereen kon lachen en het hotel was erg mooi.Kan ook niet anders het hotel was in onze school hahahaha.Wat had je gedacht.

yaiza zei

De stoomboot is weer aangekomen uit Spanje maar natuurlijk komt hij ook weer langs in onze school.Met alweer een hoop pakjes voor ons.En het was zeer leuk hoor. groetjes yaiza

Eline zei

het was leuk omdat iedereen met alles kon lachen en we kregen snoepjes en zo het was echt super!!!