donderdag 27 februari 2014

Kies kleur tegen pesten!

Deze week was het 'De week tegen pesten'! Op school en in de klas lieten we dit niet zomaar voorbij gaan. We speelden het spel 'Fata Morgana' en konden elke dag een ster verdienen als we een opdracht goed volbrachten.
De opdrachten waren de volgende : een spel spelen met de hele klas zonder dat er geruzied werd. (Dit was niet zo makkelijk, maar... we zijn er toch in geslaagd!).Een dankwoordje schrijven voor iemand van op school die iets voor je doet (Schitterend gedaan!).Een dikke duim schrijven voor een klasgenoot en de top 3 opstellen met klasafspraken die we verder zullen respecteren tot op het einde van het schooljaar!
Tegen vrijdag waren er al vier sterren binnen en juist voor de start van de krokusvakantie konden we onze vijfde ster binnenhalen, als we met de hele school de 'Move tegen pesten' enthousiast konden zingen en dansen! Dit was een makkie! Alle klassen hadden de Move tegen pesten heel goed ingeoefend, dus kregen we ook onze vijfde ster. Als beloning krijgt iedereen een coole bladwijzer om in de agenda te steken!
We blijven natuurlijk de rest van het schooljaar 'Kleur kiezen tegen pesten'! https://www.youtube.com/watch?v=diZEzzi4TW4&feature=player_embedded

1 opmerking:

Renée zei

Super leuk die week tegen pesten